0
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ
0+
ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ
0%
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΙ
0+
ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ClimaPro

Η εταιρεία ClimaPro ιδρύθηκε το 1999 από τον Τιμόλαο Λιούσα και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού. Συγκεκριμένα ασχολείται με το εμπόριο, την εφαρμογή και την συντήρηση κλιματιστικών μονάδων και συστημάτων εξαερισμού για επαγγελματική και οικιακή χρήση, προσφέροντας πάντοτε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, σε ανταγωνιστικές τιμές, με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Αποτελώντας εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης, με μεγάλη ιστορία στη Θεσσαλονίκη, η ClimaPro συνδυάζει την εμπειρία και την παραδοσιακή τέχνη με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, τη συνεχή παρακολούθηση και ενημέρωση για την εξέλιξη της τεχνολογίας κλιματισμού και εξαερισμού καθώς και των τεχνικών εφαρμογής, εγκατάστασης και συντήρησης των μονάδων.

Κύριο μέλημα της ClimaPro είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες κλιματισμού και εξαερισμού των πελατών της. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου σας αλλά και την ευθύνη της επιλογής του καταλληλότερου κλιματιστικού και συστήματος εξαερισμού, τόσο σε επίπεδο απόδοσης όσο και σε οικονομία κατανάλωσης. Πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε τεχνική εργασία απαιτηθεί από τους πελάτες μας.

Σήμερα η ClimaPro απαριθμεί έναν μεγάλο αριθμό πελατών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης, του εμπορίου, της ναυτιλίας, της φιλοξενίας, των συγκοινωνιών κτλ. αλλά και ιδιώτες. Αναλαμβάνει έργα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα μέχρι τις πιο απλές εφαρμογές, παρέχει ετήσια συμβόλαια συντήρησης και ανταποκρίνεται σε κάθε είδους πρόβλημα με άμεση ανταπόκριση 12 μήνες τον χρόνο και διαθέτοντας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες after sales.

24ωρη Γραμμή Υποστήριξης

2310 668 956

Η ClimaPro σας παρέχει 24ωρη υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα προκύψει με το σύστημα κλιματισμού ή εξαερισμού σας. Καλέστε μας και μιλήστε με τους έμπειρους μηχανικούς της ClimaPro!

Τηλ: 2310 668 956
Κιν: 6937282801